Webblandskapet - Vi hjälper dig med webben!

Våra tjänster

Våra tjänster

Vi på Webblandskapet älskar utmaningar och brinner för webbutveckling. Vi har stort fokus på utveckling och innovation, och hjälper er mer än gärna med tekniskt tunga lösningar. Allt från enklare hemsidor till avancerade integrationslösningar mellan affärssystem och e-handelsplattformar varvas med driftlösningar och förvaltning. Här nedan hittar du mer information om de tjänster vi erbjuder.

 

Tidrapportering av kyrktak i mobilvy

Webbappar

Behöver du effektivisera det vardagliga arbetet på din arbetsplats, vill du anpassa ett affärssystem du inte är helt nöjd med eller ta fram nya verktyg för att logga eller hämta information? Då kanske en webbapp är något för dig.

Läs mer om våra webbapplösningar!

Kodning för Profina

Integrationer

Behöver du flytta information från ett system till ett annat? Vi hjälper dig att överbrygga gapet mellan två eller flera system, exempelvis genom att hämta produktinformation från ditt affärssystem och presentera det i din webbshop, så du slipper att manuellt lägga upp produkterna.

Läs mer om integrationer

Översiktsbild för produktsida och landningssida för Telia shop

Hemsidor och e-handel

Är du intresserad av en ny hemsida eller vill du vidareutveckla den du redan har? Då har du kommit rätt!

Våra webbutvecklare arbetar med ett flertal webbplattformar såsom WordPress, Pyramid E-line och Zoezi MyBusiness, och hjälper dig att välja rätt väg i hemsidedjungeln baserat på ditt företags behov. Med vår starka tekniska kunskap kan vi hjälpa dig med i stort sett allt du behöver inom webben oavsett om det gäller att sätta upp en webbshop eller integrera olika system med varandra.

Läs mer om hemsidor och e-handel

Statstisk och data för webbanalys

Webbanalys

Hur vet du om tiden och pengarna du lägger ner på din hemsida och din digitala marknadsföring faktiskt gör någon nytta? Med hjälp av spårning och webbanalys kan du undersöka besökarnas beteende på din webbplats. Hittar de till de viktigaste sidorna? Hur hittar de in till webbplatsen? Och hur kan du öka dina konverteringar? Med våra analys och optimeringspaket kan du få svar på dessa frågor.

Läs mer om webbanalys

Spårning med Google Analytics_2

Drift och support

När din hemsida väl är publicerad behöver den tas om hand för att fortsätta må bra och leverera sitt värde. Därför erbjuder vi drift, support och förvaltning av din webbplats i de plattformar vi själva jobbar med. Vi tillhandahåller flera olika paket som passar just era behov.

Läs mer om våra drift- och supportpaket