Tjänster - Webblandskapet

Våra tjänster

Våra tjänster

Vi på Webblandskapet älskar utmaningar och brinner för webbutveckling. Vi har stort fokus på utveckling och innovation och hjälper er mer än gärna med tekniskt tunga lösningar. Allt från enklare hemsidor till avancerade integrationslösningar mellan affärssystem och e-handelsplattformar varvas med driftlösningar och förvaltning. Vi är helhetstäckande webbyrå, vi hjälper dig på webben! För oss är det viktigt med långsiktigt relationer med våra kunder därför erbjuder vi även uppföljning i form av webbanalys. Här nedan hittar du mer information om de tjänster vi erbjuder.

 

Tidrapportering av kyrktak i mobilvy

Webbappar

Behöver du effektivisera det vardagliga arbetet på din arbetsplats? Vill du anpassa ett affärssystem du inte är helt nöjd med eller ta fram nya verktyg för att logga eller hämta information? Då är en webbapp är något för dig. Vi har lång erfarenhet av att skapa webbappar anpassade efter olika verksamheter.

Läs mer om våra webbapplösningar!

Kodning för Profina

Integrationer

Behöver du flytta information från ett system till ett annat? Vi hjälper dig att överbrygga gapet mellan två eller flera system, exempelvis genom att hämta produktinformation från ditt affärssystem och presentera det i din webbshop. Det sparar tid för dig och du slipper att manuellt lägga upp produkterna. Vi hjälper dig med en lösning på ditt problem och skapar en effektivare vardag för ditt företag.

Läs mer om integrationer

Översiktsbild för produktsida och landningssida för Telia shop

Hemsidor och e-handel

Är du intresserad av en ny hemsida eller vill du vidareutveckla den du redan har? Då har du kommit rätt!

WordPress, Pyramid E-line och Zoezi MyBusiness är några av de webbplattformar som våra webbutvecklare arbetar. Vi hjälper dig att välja rätt väg i hemsidedjungeln utifrån ditt företags behov. På Webblandskapet besitter vi stark teknisk kunskap och kan hjälpa dig med i stort sett allt du behöver inom webben. Oavsett om det gäller att sätta upp en webbshop eller integrera olika system med varandra, vi hjälper dig skapa en hemsida som passar för just dig!

Läs mer om hemsidor och e-handel

Statstisk och data för webbanalys

Webbanalys

Har du en hemsida som du lagt mycket tid och resurs på? Vi hjälper dig att få svar på om dina insatser gjort någon nytta. Med hjälp av spårning och webbanalys kan du undersöka besökarnas beteende på din webbplats. Hittar de till de viktigaste sidorna? Hur hittar de in till webbplatsen? Och hur kan du öka dina konverteringar? Med våra analys och optimeringspaket guidar vi dig och finns med hela vägen för att du ska få ut maximalt av din hemsida!

Läs mer om webbanalys

Grafisk profil

För att hålla en konsekvent visuell kommunikation och för att bygga igenkänning för ert varumärke behöver ert företag ha en grafisk profil. Den grafiska profilen fungerar som en manual som talar om hur ni ska kommunicera er identitet utåt med hjälp av er logotyp, teckensnitt och varumärkets färger. Saknar ni en grafisk profil? Vi på Webblandskapet kan hjälpa er att sätta ihop en profil som motsvarar ert företags identitet. Dessutom kan vi assistera med produktion av andra grafiska tjänster.

Läs mer om våra grafiska tjänster

Spårning med Google Analytics_2

Drift och support

När din hemsida väl är publicerad behöver den tas om hand för att fortsätta må bra och leverera sitt värde. Vi erbjuder drift, support och förvaltning av din webbplats i de plattformar vi själva jobbar med. För att möta just dina behov tillhandahåller flera olika paket som passar för just dig. Med våra drift- och supportpaket kan du som kund känna dig trygg med att din hemsida mår bra och får de uppdateringar som den behöver. Om det uppstår problem finns vi här för att lösa detta, snabbt och smidigt med en direktkontakt utan att du behöver jaga runt på rätt person.

Läs mer om våra drift- och supportpaket