Hemsidor och e-handel - Tjänster - Webblandskapet

Hemsidor och e-handel

Hemsidor och e-handel

Vi hjälper dig med din hemsida

Att skapa en ny hemsida kan kännas läskigt och komplicerat, men det behöver det inte vara! Vi har erfarenhet av ett flertal olika webbplatsverktyg för att sätta upp, designa och utveckla hemsidor, och hjälper dig gärna på vägen. Oavsett om du vill skapa en enkel företagspresentation, erbjuda en smidig bokningsupplevelse eller utveckla en komplett webbshop för din e-handel så hjälper vi dig hela vägen.

Kontakta oss för att sätta upp din hemsida!

Översiktsbild för produktsida och landningssida för Telia shop

Pyramid E-line

Använder du Pyramid som affärssystem och vill erbjuda ditt sortiment till försäljning på webben så behöver du en partner som förstår hela flödet. Vi arbetar tillsammans med din Pyramidleverantör för att utveckla en webbshop som passar dig och ser till att webbshoppen fyller era behov både vad gäller utseende och funktionalitet.

Läs mer om vad vi kan erbjuda!

Datavy över Sturebadets webbplats

Zoezi MyBusiness Flex

Zoezi MyBusiness är ett nytt system för att hantera hemsidor integrerade med Zoezis affärssystem. Istället för att behöva växla från hemsidan till gymsystemet kan kunderna boka pass eller köpa kort direkt på din hemsida. Med Zoezi MyBusiness Flex har du alla möjligheter att få din hemsida anpassad helt efter dina behov. Vi hjälper dig med designen på din MyBusiness Flex-hemsida och om du önskar en specifik funktion till hemsidan kan vi assistera med att bygga specialutformade komponenter.

Läs mer om Zoezi MyBusiness

Personal jobbar på Webblandskapet

WordPress

WordPress är världens största publiceringsverktyg som används av över 40 % av alla hemsidor. Det innebär att din hemsida baseras på ett välbeprövat och väl underbyggt CMS (alltså ett innehållshanteringssystem) som är både säkert och enkelt att använda. Dessutom är det väldigt anpassningsbart – oavsett om du driver en stor e-handel i WooCommerce eller vill publicera en liten blogg funkar WordPress för dig.

Vi använder oss av teman som är optimerade för att hemsidan ska ladda snabbt. När hemsidan är färdigbyggd driftar vi den i vår WordPress-anpassade driftmiljö för att din hemsida ska prestera på topp. Vi assisterar också med teknisk uppsättning av eCommerce-trackning och Analytics för att du ska ha möjlighet att utveckla din affärsidé på sikt. Behöver du hjälp med att sätta upp en betalningslösning samarbetar vi med Nets vilket ger dig som kund hos oss ett bättre listpris på Nets Easy.

Intresserad av en ny WordPressida eller vill uppgradera din gamla? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Kontakta oss