Om oss - Webblandskapet - Webbyrå i Norrköping

Om oss

Med fokus på teknisk utveckling hjälper vi dig att optimera och automatisera affärsflöden, öka konverteringen i din webshop och ser till att du syns på webben.

Om oss

Med fokus på teknisk utveckling hjälper vi dig att optimera och automatisera affärsflöden, öka konverteringen i din webshop och ser till att du syns på webben.

Webblandskapet är webbyrån som älskar utmaningar. Vi är tekniskt drivna och brinner för att lösa problem och att göra skillnad för våra kunder. Vi använder webben som verktyg för att effektivisera processer, automatisera och optimera flöden samt bygga effektiva och ändamålsenliga användargränssnitt.

Våra erfarna medarbetare har tillsammans ett stort kunnande, både på bredden och djupet. Det som skiljer oss från den gemene webbyrån är vårt fokus på utveckling, därav är majoriteten av oss webbutvecklare – men minst lika viktiga är våra grafiker, projektkoordinatorer och supportansvariga. Vi har dessutom ett kontaktnät med väl inarbetade samarbetspartner för att kunna erbjuda kompletta paketlösningar där vi gärna lyfter in våra externa experter på allt från copywriting till foto och sökmotoroptimering.

I vår kundlista finns allt från mindre och mellanstora företag till större organisationer och börsnoterade bolag med verksamhet på en internationell marknad. Vi jobbar hårt för att skapa långa och hållbara relationer och gläds åt ett stort antal återkommande kunder som varit med oss sen långt innan Webblandskapet existerade som bolag.

Under åren har vi byggt på oss ett bibliotek med återanvändbara byggklossar av programkod. De använder vi för att på ett effektivt sätt pussla ihop skräddarsydda webbplatser och applikationer som hjälper våra kunder att effektivisera sin verksamhet.

Läs om alla våra tjänster!

Vi är Webblandskapet:

Personal Webblandskapet Emma
Emma Franzén
Projektkoordinator / Support
Personal Webblandskapet Anna
Anna Håkansson
VD
Personal Webblandskapet Therese
Therese Söder
Grafisk designer
Personal Webblandskapet Jimmy
Jimmy Dahl
Utvecklingsansvarig
Personal Webblandskapet Henrik
Henrik Dure
Utvecklare
Personal Webblandskapet David
David Jaksch
Utvecklare
Personal Webblandskapet Elias
Elias Axonov
Utvecklare
Jens Österqvist
Utvecklare