Referenscase: Zoezi-hemsida för Sturebadet - Webblandskapet, webbyrå i Norrköping!
Sturebadet
Sturebadet_slide
previous arrow
next arrow

Referenscase: Zoezi-hemsida

Sturebadet

Sturebadet är ett exklusivt och anrikt spa i centrala Stockholm. Sturebadet erbjuder ett helhetskoncept inom hälsa och välmående, och leder kvalitetsutvecklingen inom spabehandlingar, mental avslappning, kost och träning.

Under våren har vi arbetat tillsammans med Zoezi för att implementera Sturebadets nya affärssystem och hemsida. Zoezi stod för affärssystemet MyBusiness för att hantera bokningar och köp, inloggning och passbokning. Vi på Webblandskapet arbetade samtidigt med att utveckla den nya hemsidan i Zoezi MyBusiness Flex – ett webbplatsverktyg integrerat med affärssystemet för att hämta in behandlingar och pass direkt till hemsidan.

Målet var större möjligheter för Sturebadets 2 500 medlemmar att boka behandlingar och pass direkt utan att behöva gå via Sturebadets kundtjänst – men utan att det märktes att hemsidan var byggd i ett nytt verktyg. Dessutom byggde vi flera speciallösningar för Sturebadet för att hantera bland annat presentkortsförsäljning och bokning av behandlingar. Projektet genomfördes på rekordtid och kunde lanseras tre månader före plan.

Se våra andra referenscase