Zoezi My Business - Hemsidor - Tjänster - Webblandskapet

Zoezi MyBusiness

Vi på Webblandskapet är partner till Zoezi och kan hjälpa er att bygga er anpassade webbplats!

Landskapsbild för hemsidor och e-handel

Zoezi MyBusiness

Vi på Webblandskapet är partner till Zoezi och kan hjälpa er att bygga er anpassade webbplats!

Landskapsbild för hemsidor och e-handel

Zoezi MyBusiness är en allt-i-ett-lösning för friskvårdsbranschen och erbjuder schemahantering, bokning, inpassering samt ekonomi- och personalhantering. Dessutom har de byggt ett helt eget hemsidesystem, ett CMS, som är integrerat med affärssystemet. I praktiken innebär det att din hemsida enkelt kan hämta in och skicka information om bokningar, pass, scheman och era medlemmar från affärssystemet utan att man behöver bygga en egen integration. Systemet är framtaget för att skapa en enklare vardag med mindre administrativa sysslor, allt för att skapa ett effektivare flöde.

Hur fungerar Zoezi MyBusiness Flex?

Zoezi erbjuder dels en strikt hemsidemall för de som vill ha en väldigt enkel hemsida med begränsade valmöjligheter till sin verksamhet. För den som vill ha mer valmöjligheter så finns alternativet MyBusiness Flex.

Ta hjälp av våra grafiker och utvecklare för att få till en professionell och genomtänkt lösning för just er. Låt oss börja med att ses för en workshop där vi diskuterar era behov, önskemål och möjligheter i Zoezi MyBusiness Flex.

Vy över slides på Sturebadet

Vad innebär en workshop?

En inledande workshop är ett förbehållsfritt möte utan krav på beställning där vi gemensamt går igenom era önskemål och behov för den nya hemsidan. Tillsammans diskuterar vi era önskemål på önskemål och om era behov kräver något specialutvecklat innehåll.

Flera mobilskärmar visar olika vyer från Fit4fights Zoezi-hemsida, som startsida, registreringskomponent och träningsschema. Hemsidans design är svartvit med röda accenter.

Specialkomponenter utifrån era behov

Nedan finner ni ett urval av specialkomponenter som vi har byggt för våra kunder:

  • Timer med nedräkning
  • Inpasseringsskyltar med hämtning av medlemsinformation
  • Medlemsregistrering med hantering av provperiod, startkostnad och val av medlemskort
  • Resursbokning med filtrering på kategori
  • Presentkortsförsäljning med flera fraktalternativ
  • Presentkortsgenerering för försändelse med e-post
  • Specialdesignade kontaktformulär
  • Videoblock
  • Begränsning av innehåll enligt specificerade villkor

Vi på Webblandskapet har en unik position som Zoezi-partner där vi har stora möjligheter att utforma hemsidan efter era önskemål och behov utifrån er verksamhet. Vi erbjuder en helhetslösning där både grafiker och utvecklare är vana vid att jobba med Zoezi-plattformen.

Börja resan mot en effektivare vardag för dig och dina anställda redan nu – hör av dig till oss för en gratis konsultation!

Ja, jag vill boka en workshop!

* Fältet är obligatoriskt