Renall - WordPress-hemsida
Renall_1
Renall_2
Renall_3
previous arrow
next arrow

Referenscase: WordPress-hemsida

Renall

Renall är ett miljöserviceföretag med ett brett erbjudande. Bland annat erbjuder man lösningar in avfall och återvinning, miljökonsulttjänster, bygglogistik, kranbilar, transporttjänster, slamsugning och fastighetsjour. De har personal tillgänglig varje dag året runt och strävar efter att vara branschens hållbaraste helhetsleverantör.

Bolaget expanderar på flera orter och man ser deras bilar dagligen på de orter de arbetar (för stunden i och runtomkring Norrköping, Linköping, Örebro och Karlskoga).

När vi först fick kontakt med våra vänner på Renall hade de behov av att förnya sin närvaro på webben. Företaget hade utvecklats snabbt och den nya hemsidan behövde förmedla företagets värderingar på ett tydligare sätt och samtidigt göra det lätt för både nya och befintliga kunder att hitta rätt inom det breda tjänsteutbudet.

Fokus blev att ta fram en överskådlig meny där man snabbt klickar sig fram till rätt information. Samtidigt blev vi uppmanade att inte tänka allt för konventionellt när det gäller design och uttryck – ett företag som ligger i framkant behöver såklart förmedla samma uttryck även på sin hemsida.

Webbplatsen är byggd med WordPress och innehållet uppdateras enkelt med återanvändbara innehållsblock anpassade efter just deras behov. Efter lanseringen av hemsidan har vi även kunnat nyttja WordPress inbyggda REST-API för att kunna nyttja utvalda delar av hemsidans innehåll i en app som vissa av Renalls kunder använder för att beställa särskilda tjänster, vilket gör att man enbart behöver hålla informationen up to date på ett ställe. Allt för att effektivisera administrationsarbetet.

Se våra andra referenscase