Fit4Fight - Zoezihemsida
F4F

Referenscase: Zoezi MyBusiness

Fit4Fight Gym

Fit4Fight Gym grundades av Martin Lodin 2006 och var från början en mindre förening som enbart erbjöd träning i kampsporten MMA. Sedan dess har de vuxit och erbjuder idag fler kampsporter såsom thaiboxning, kickboxning, BJJ och grappling. Fit4Fight delar även lokaler med CrossFit Neon och de har ett samarbete som gör att det går att träna CrossFit och yoga hos dem. Idag är Fit4Fight Gym ett av Sveriges största kampsportcenter.

Samtidigt som de har vuxit som förening har det också tillkommit fler behov vilket ledde fram till att de ville bygga en helt ny hemsida. På den nya sidan hade de önskemål om att ha specialfunktioner som vi har hjälpt till att ta fram. I det här projektet har vi bland annat byggt ett registreringsflöde där besökare kan registrera sig för en provmånad och välja träningskort samt boka introduktionspass. Vi byggde även ett videoblock helt från grunden med anpassningar för att fungera med sidans design. Utöver dessa två specialbyggda funktioner på sidan har vi dessutom specialanpassat mobilmenyn helt utifrån Fit4Fight Gyms önskemål samt utvecklat flertalet formulär för frysning av abonnemang och registrering av skolungdomar. Designen har baserats på gymmets lokaler, vilket har varit en spännande utmaning att ta sig an.

Sidan är byggd från grunden i Zoezi MyBusiness men innehåller en mängd olika speciallösningar framtagna utifrån Fit4Fight Gyms behov och önskemål, helt anpassade efter deras verksamhet. Dessutom byggde vi en systersida med anpassad design till CrossFit Neon som bedriver sin verksamhet i samma lokal.

Något som är extra kul med detta projekt är att Fit4Fight Gym under 2023 också fick ta emot priset Bästa gym på Zoezi-galan. Stort grattis till priset, välförtjänt!

Se våra andra referenscase

Utlåtande från kunden

Martin Lodin, grundare av Fit4Fight.

Vad skulle du säga att de insatser Webblandskapet gjort har betytt för er verksamhet?
Det har gett oss ett proffsigare ansikte utåt så att säga. Duktiga på att ta fram design enligt önskemål

Vilken respons har ni fått från er medlemmar efter att sidan gjordes om?
Våra medlemmar är inte så mycket på vår sida, men responsen från övriga är att vi har en väldigt fin och modern hemsida.

Vad tycker ni själva om den nya sidan?
Den nya sidan är som sagt mycket modernare och intuitiv.

Hur har det varit att jobba tillsammans med Webblandskapet?
Det har varit bra, vi har haft väldigt speciella krav som har strulat till det, men i slutändan blev det väldigt bra.

Vad skulle du säga utmärker Webblandskapet?
Duktiga på att ta fram design enligt de önskemål vi haft samt snabba svar när det varit brådskande ärenden.

Skulle du rekommendera flera att kontakta Webblandskapet för att få hjälp med sin hemsida?
Ja, det skulle jag göra!

Martin Lodin, grundare Fit4Fight