Pyramid E-line - Tjänster - Webblandskapet

Pyramid e-line

Behöver du hjälp med att utveckla din e-line så den passar ditt företags behov och önskemål?
Vi samarbetar med din Pyramidpartner för att anpassa designen och funktionaliteten i din e-line så den passar just dig och ditt företag! 

Landskapsbild för e-line hero

Pyramid e-line

Behöver du hjälp med att utveckla din e-line så den passar ditt företags behov och önskemål? Vi samarbetar med din Pyramidpartner för att anpassa designen och funktionaliteten i din e-line så den passar just dig och ditt företag!

Landskapsbild för e-line hero

Pyramid Business Studio är ett komplett affärssystem med allt från redovisning och logistik till tillverkning och projektering för små och medelstora företag. Pyramid har en modul för e-handel som kallas e-line, vilken är helt integrerad i affärssystemet. All hantering av kunder, produktsortiment, lager och beställningar hanteras direkt i Pyramids system och skickas rakt till e-handeln.

Vi är specialiserade på att designa om och bygga till funktioner till Pyramids e-line. Vi samarbetar med din Pyramidåterförsäljare som står för uppsättningen av affärssystemet medan vi anpassar designen och funktionaliteten för att täcka dina specifika behov. Till skillnad mot den gemene webbyrån har vi även goda kunskaper i hur Pyramid fungerar och vilka inställningar som kan och bör göras i ert affärssystem för att e-handeln ska fungera optimalt.

Design

Vi har arbetat med Pyramids e-line sedan 2010 och har designat ett stort antal webbutiker till många företag runt om i landet. Oavsett om du vill göra en mindre insats för att lyfta en befintlig webshop eller ta ett nytag och satsa större så kan vi hjälpa er på hela resan från designskisser till färdig produkt.

Se exempel bland våra referenscase!

Projektflöde

De flesta av våra e-line-projekt följer samma projektflöde. Först lämnar vi ifrån oss ett frågeunderlag som vi använder för att ge er ett grovt estimat så att vi kan komma överens om projektets ungefärliga budget. Därefter får ni ett antal punkter att förbereda inför en gemensam workshop där vi tillsammans specificerar i större detalj vilken funktionalitet som ska ingå och samlar in era önskemål kring webshoppens design. Baserat på underlaget från vår workshop sätter vår grafiker ihop ett antal konceptskisser i Adobe XD som ni sen får möjlighet att granska och revidera innan våra utvecklare hugger in och börjar bygga shoppen. Baserat på projektets storlek kan utvecklingen ske i flera faser, för att vi tillsammans ska kunna testa varje fas för sig. Slutligen visas shoppen upp för leveransgodkännande innan vi lanserar er nya webshop för era kunder.

Saknar Pyramids e-line några funktioner som ni vill ha till er hemsida?

Inga problem, vi hjälper er med specialbyggda tilläggsfunktioner som inte finns out-of-the-box i Pyramid – för att anpassa er hemsida så att den uppfyller alla era behov!

Se vilka tilläggsfunktioner vi byggt tidigare här

Oco_1
Oco_2
Telia_1
Telia_2
Wlk_1
Wlk_2
previous arrow
next arrow

Kontakta mig gällande Pyramid e‑line

* Fältet är obligatoriskt