Webbutvecklare sökes - Webblandskapet, webbyrå i Norrköping!

Sökes: Webbutvecklare

Är du vår nya webbutvecklare?

Sökes: Webbutvecklare

Är du vår nya webbutvecklare?

Webblandskapet söker en webbutvecklare

Nu söker vi på Webblandskapet en webbutvecklare till vårt kontor i Norrköping.
Läs om drift och support

Arbetsuppgifter

Arbetet som webbutvecklare på Webblandskapet kommer innebära att du arbetar i en bredd av projekt med fokus på webbappar, integrationer, e-handel och hemsidor, med möjlighet att arbeta med både frontend och backend utifrån dina styrkor och önskemål.

Vi söker dig som gillar att lösa problem och att utmanas. Du uppskattar prydlig och effektiv kod och att samarbeta med andra roller i projektet.

Hos oss får du möjlighet att fortsätta utvecklas då vi löpande håller interna utbildningar men framför allt genom att få kasta dig över nya typer av projekt och nya tekniker. Du kommer att få arbeta i både mindre och större projekt, med löpande uppdateringar och support samt vår egen driftmiljö.

Din bakgrund

För att lyckas i rollen krävs att du har kunskaper i relevanta programmeringsspråk och verktyg. Du är utbildad i programmering eller har några års relevant erfarenhet av arbete inom området. Det är viktigt att du är noggrann och kvalitetsmedveten och har en vilja att utvecklas inom området. Gillar du att spela pingis, biljard samt har en vilja att ha kul under rasterna så ses detta som en stark merit.

För att trivas i denna roll så behöver du vara en person som är självgående, nyfiken och intresserad av att lära dig mer.

Språk och verktyg som du behöver behärska:

  • PHP, MySQL, MVC-ramverk
  • HTML5, CSS, Sass, Javascript, jQuery, VueJS
  • REST-API:er
  • Git

Meriterande egenskaper:

  • Produktfokuserad
  • Intresserad av användarupplevelsen
  • Goda engelskkunskaper
  • Erfarenhet av DigitalOcean, AWS, Google Cloud eller liknande plattformar

Vi erbjuder

Vi har god stämning och vill trivas bra på jobbet. Med såväl pingisbord som fikabord på kontoret i Norrköping finns bra förutsättningar för en trevlig vardag hos oss på Webblandskapet. Vi lever inte för att jobba, vi jobbar för att leva. Övertid är inget för oss, vi siktar istället på god planering och att vara effektiva på de timmar man sitter vid tangentbordet.  Det är viktigt för oss att du är samstämmig med dessa värderingar och har dem som utgångspunkt i arbetet. Webblandskapet är en kul och fartfylld arbetsplats i en spännande utvecklingsfas. Vi är snabbfotade och prestigelösa och tar tag det som behövs, oavsett roll.

Anställningsvillkor

Titel: Webbutvecklare
Anställningstid: Heltid
Löneform: Fast
Placering: Norrköping
Start: Enligt överenskommelse

Provanställning tillämpas. Intervjuer kommer att ske löpande.

Skicka din ansökan till hej@webblandskapet.se. Varmt välkommen med din ansökan!