WLK - Pyramid E-line
WLK_1
WLK_2
WLK_3
WLK_4
previous arrow
next arrow

Referenscase: E-line

WLK

Wennerström Ljuskontroll AB – WLK grundades redan 1970 som ett handelsbolag under namnet Wennerström & Co. Idag, över 50 år senare, är WLK ett teknikförsäljningsbolag som är specialiserat på belysningskomponenter och systemlösningar för styrning och övervakning.

Vi fick förtroendet att bygga deras nya webshop, tillsammans med Bravo Media (som stod för wire frames och designskisser) och Devisum (som stod för uppsättning och anpassningar av Pyramid affärssystem).

Resultatet blev en genomarbetad design som har stått sig över tid. Första versionen lanserades 2016 och trots ett flertal senare tilläggsfunktioner och ett större versionslyft av underliggande plattform är grunden fortfarande densamma.

Utöver genomgående design av Pyramids e-line har vi bistått med ett flertal tilläggsfunktioner för att förenkla kundernas köpupplevelse men också för att effektivisera WLK:s administrationsarbete. Bland annat genom att utöka webshopens sökfunktion med presentation av ersättningsartiklar för produkter som utgått och automatisk populering av PDF-blanketter för att automatisera reklamationsprocessen.

Se våra andra referenscase