Telia - Pyramid E-line
Telia 1

Referenscase: E-line

Telia

GEP Communication Group är Nordens ledande byrå för produktkommunikation och säljer marknadsföringsprodukter som stärker deras kunders varumärke. De ville ha hjälp med att utveckla webbshopar för fyra av deras kunder. GEP använder Pyramids E-line till sina kunder och tre av projekten vi arbetade med handlade om att uppgradera shoparna till Pyramid 4, med designanpassningar för varje av GEPs kunder. Dessa kunder skulle ha möjlighet att logga in i shopen och köpa produkter som stämmer överens med deras branding.

Här ser ni GEPs nya webshop för Telia, där Telias anställda kan beställa produkter som följer deras grafiska profil direkt från GEPs lager. Teliashopen var helt ny i och med detta projekt och vi har arbetat med bland annat designjusteringar och att bygga in en punchoutlösning i kassan för att automatisera orderflödet mellan GEPs och Telias båda affärssystem.

Med oss i projektet har vi haft våra vänner på Proclient som stått för konfiguration och anpassningar i GEPs affärssystem Pyramid.

Se våra andra referenscase