Case: Sernbrandt - Webblandskapet

Sernbrandt

Vidareutveckling, drift och optimering av befintlig WooCommerce-webbshop

Sernbrant maskin

Sernbrandt

Vidareutveckling, drift och optimering av befintlig WooCommerce-webbshop

Sernbrant maskin

När det kommer till snickerimaskiner och tillbehör är Sernbrandt din självklara leverantör. De kan allt om CNC-maskiner, justersågar och spånsugar men även mindre batterimaskiner och allt du kan tänkas behöva runtomkring.

Sernbrandt kom till oss med en befintlig webshop byggd i WooCommerce, där de var ganska nöjda med form och övergripande funktion men inte riktigt hade fått till detaljerna. Dessutom laddade sidan så långsamt att de misstänkte att de hade problem med sin internetuppkoppling.

Projektet inleddes med en inventering av befintlig kod följt av en flytt till vår WordPress-optimerade driftmiljö. Därefter genomfördes ett genomgående optimeringsarbete för att råda bot på den långsamma laddningstiden.

Ruta med WordPress-logga

Webbplatsen är byggd med WordPress

Rutan med Woo-commerce

Försäljning sker via WooCommerce

Hjälper till med drift - gul

Webbplatsen driftas snabbt och säkert i vår egen driftmiljö

Tidtagarur i gråruta

Sidorna laddar snabbt tack vare vår prestanda­optimering

Datavy av Sernbrandt webbplats
Mobilvy av Sernbrandt
Datavy av Sernbrandt webbplats

Resultatet

Efter flytten till våra servrar och det inledande optimeringsarbetet tar en sidladdning nu mindre än en tiondel så lång tid som den gjorde innan. Besökarna stannar kvar på sidan längre och Google är gladare =)

Nu har vi påbörjat projektets nästa fas där vi i mindre iterationer tillsammans med kunden väljer ut de viktigaste insatserna och ser till att detalj för detalj ge Sernbrandt den funktionalitet de önskar.

Till webbshopen

“Från att vi trodde att vi behövde dra in fiber i fastigheten och ordna snabbare internet till att vi bara bytte webbleverantör som optimerade hela hemsidan. Otrolig skillnad som ökat vår konvertering och kundanvändning avsevärt!“

Sophie Sernbrandt
Marknadsansvarig, Sernbrandt