Referenscase: Zoezi-anpassningar för Intense - Webblandskapet, webbyrå i Norrköping!
Ny klocka
Ny entreskärm – 1200600
previous arrow
next arrow

Referenscase: Zoezi-hemsida

Intense

I Intense lokaler på Sveavägen i centrala Stockholm börjar ett nytt intervallpass med tränare var 10:e minut. Det finns alltid plats och du får den guidning du behöver för att få ut mesta möjliga av varje träningspass.

De tre träningsproffsen Jenny Bellander, Boris Kuzmic och Jesper Magnusson har mångårig erfarenhet av att hjälpa tusentals människor att komma i form. Med den bakgrunden har de utvecklat ett nytt koncept för intervallpass med en enkel vision: Happiest members on earth!

Intense använder Zoezi My Business som affärssystem för sin verksamhet och för att förverkliga sin vision och få deras unika koncept att fungera fick vi möjligheten att hjälpa till. Vårt uppdrag blev att ta fram anpassade presentationsgränssnitt för inpassering, storbildsskärmar och instruktör. Där ser deltagarna på passet när det är dags att gå in i träningslokalen, samt får löpande instruktioner under passet när det är dags att byta övning eller station. Samtidigt ser instruktören vilka deltagare som är på plats på varje station samt i vilken utsträckning de önskar hjälp och pepp.

Se våra andra referenscase