Webbanalys - optimera nya plattformar - Webblandskapet, webbyrå i Norrköping!

Webbanalys

Utveckla och optimera
nya kanaler och plattformar

Läs mer om att utveckla nya plattformar

Webbanalys

Utveckla och optimera
nya kanaler och plattformar

Läs mer om att utveckla nya plattformar

“Vi måste finnas på sociala medier” är en fras som har hörts på många företag och organisationer under de senaste åren. Men har ni verkligen funderat över varför ni ska vara där och hur ni ska synas på olika plattformar? Om inte, då är det dags att börja där innan ni dyker in i det okända. Hos Webblandskapet kan vi hjälpa er att besvara dessa frågor och utveckla er närvaro på rätt sätt.

Lär dig optimera plattformar

Ett levande flöde

Idag finns det en mängd olika plattformar och kanaler som du och ditt företag kan synas på. För att nämna några finns Instagram, Facebook och LinkedIn. Många entusiastiska företag startar upp, lägger upp några inlägg och tappar sedan intresset, vilket resulterar i inaktivitet. Ofta beror detta på att de inte hade ett tydligt syfte från början för att vara närvarande på dessa kanaler och plattformar.

Om du har kommit så långt som att skapa innehåll och jobbat upp ett flöde du är nöjd med gäller det också att följa upp vad det ger dig. Alltså ge svar på den andra frågan som vi ställde oss i början kring hur vi ska göra och vad det ger för effekt. Vad du vill nå för vinning av att finnas på sociala medier kan skilja sig mellan olika företag, därmed är det också olika KPI:er som fokus ska läggas på.

Läs mer om att utveckla nya plattformar

Utvärdera och förbättra

Att följa upp, utvärdera och optimera era sociala mediekanaler är en viktig del av arbetet. För att ständigt utvecklas och ta nya steg gör vi uppföljning och analyserar hur väl det skapade innehållet ger önskade effekter. Tillsammans utvärderar vi vad som fungerar bra och vad som kan förbättras, samt strävar kontinuerligt efter att optimera ert innehåll. Allt detta bygger på att kunna mäta och spåra med hjälp av rätt verktyg.

Vi har lång erfarenhet av att välja rätt verktyg för att uppnå en lagom nivå av spårning och ge er den data ni behöver för att växa och förbättra er. Genom att analysera dessa data kan vi ta nya steg och utnyttja de möjligheter som dagens plattformar erbjuder.

Läs mer om uppföljning av plattformar

Från strategi till genomförande

Tillsammans kan vi utveckla framgångsrika strategier för ert företag. Vi tar fram relevanta mätvärden för att följa upp om vi når våra uppsatta mål. Vid vårt första möte identifierar vi vilka plattformar ni önskar utveckla er närvaro på. Vi diskuterar olika lösningar och skapar en övergripande bild av er befintliga situation. Utifrån detta tar vi fram strategiförslag och presenterar exempel på innehåll som ni kan använda för att växa på nya plattformar.

Vi erbjuder möjligheten att hjälpa er skapa relevant innehåll. Genom att implementera lämplig spårning och använda de verktyg som fungerar bäst kan vi kontinuerligt följa upp och förbättra ert innehåll.

Kontakta oss idag för att hitta en skräddarsydd lösning som passar just er och ert företag. Tillsammans växer vi och tar nya steg på Instagram, Facebook och/eller LinkedIn, allt baserat på era behov och önskemål. Vi ser fram emot att hjälpa er att optimera era kanaler och plattformar för att nå framgång online.

Jag är intresserad av nya kanaler och plattformar

* Fältet är obligatoriskt